Курси

Курси манікюру в Луцьку

Пройди курси манікюру в Луцьку та забуть про пошук кваліфікованого майстра! З нами ти станеш ним сама!

 

Під керівництвом кваліфікованих викладачів із багаторічним досвідом роботи ти не тільки навчишся робити якісний манікюр, а й віднайдеш власний, неповторний стиль, який найкраще відображатиме твою індивідуальність та в майбутньому завоює своїх прихильників.
З нами ти оволодієш навичками обрізного класичного манікюру, дізнаєшся все про нанесення та зняття гель-лаку. Крім того, курси манікюру у місті Луцьку дадуть тобі змогу застосувати усі ці секрети на практиці.
За відносно короткий проміжок часу ти освоїш найпопулярніші техніки манікюру, сучасні дизайни гель-лаками, а також опануєш нарощування нігтів. Ми пропонуємо навчання як для новачків, так і для практикуючих майстрів. Отож, не прогав можливості відвідати курси манікюру в Луцьку і відкрити для себе щось нове та захоплююче!

Класичний манікюр та салонні дизайни гель-лаками

Блок 1. Будова натурального нігтя.

Дезінфекція та стерилізація інструмента.

Догляд за робочим місцем.

Інструменти і матеріали для виконання роботи та їх назви.

Етика спілкування з клієнтом.

Алгоритм виконання обрізного манікюру.

По черговість покриття гель-лаком.

Зняття гель-лаку з нігтьової пластини.

Блок 2. Практичне відпрацювання на трьох моделях.

Покриття гель-лаком максимально в стик з кутикулою.

Вирівнювання та укріплення нігтьової пластини.

Зняття гель-лаку фрезером.

Блок 3. Види сучасних дизайнів. Відпрацювання на тіпсах.

Секрети ідеальних бліків на фото.

Обладнання, інструмент та матеріали для навчання надаються. Створюємо портфоліо робіт і допомагаємо у працевлаштуванні.

(4) коментарі

  1. Яна каже:

    Достойні курси манікюру. Розказують просто про складне. На практичних майстер поруч, в процесі підказує, підправляє “косяки” якщо треба 🙂 Задоволена навчанням, варте своїх грошей.

  2. Ірина каже:

    Також проходила курси манікюру. Розказували цікаво про все, дізналась про різні фішки на практиці. Тепер сміло роблю нігті клієнтам 🙂 Дякую!

  3. Ярослава каже:

    Дуже задоволена курсом манікюр+покриття гель лак, педікюр. Навчання проводила кваліфікована та досвідчена викладачка, завжди мені знаходили моделей для практики. Дуже дякую за новий досвід та приємну, дружню атмосферу.))

    1. Наталія каже:

      Хочу подякувати вам за проходження курсів манікюру, це був незабутній місяць насичений професійним досвідом і знаннями… Майстриня яка
      мене навчала наділила всіх тонкощів, цікавинок цієї професії і все це було дуже цікаво… Саме таку викладачку хочеться слухати, вона професіонал в своїй справі… Ще раз вам велике велике дякую ❤️

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ОБИРАЮ СОБІ КУРСИ.






МасажМанікюрВізажКосметологіяПерукарська справаКрій та шиттяНарощування війДизайн поліграфіїФлористикаЛандшафтний дизайн

×
ОБИРАЮ СОБІ КУРСИ

    ×